19 Ekim 2013 Cumartesi

Bartın'da Sel Uyarısı

Belediye Başkanı Akın:- "Bartın Irmağı'ndaki su 7 metre yükseldiğinden vatandaşlarımızı tedbirli olmaları konusunda uyarıyoruz
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sağanak nedeniyle Bartın Irmağı'ndaki su seviyesinin 7 metre yükseldiğini belirterek, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle çevre ilçe ve beldelerde devam eden yağışın ırmaktaki su seviyesinin yükselmesinde etkili olduğunu söyledi.
Sağanak nedeniyle şu ana kadar can ve mal kaybı yaşanmadığını anlatan Akın, "İnşallah yağmur devam etmez ve zararsız şekilde bu durumu atlatırız. Bartın Irmağı'ndaki su 7 metre yükseldiğinden vatandaşlarımızı tedbirli olmaları konusunda uyarıyoruz. Özellikle ırmak kenarında oturan ve evlerine su girme ihtimali bulanan vatandaşlarımızın dikkatli olmasını istiyoruz" diye konuştu.
Akın, kriz masası oluşturduklarını ifade ederek, iş yerlerini su basma riski olan esnafın her ihtimale karşı mallarını boşaltmaya başladığını, ekiplerinin gerekli desteği sağladığını kaydetti.
Muhabir: Erdinç Aksoy
Yayınlayan: Kemal Kaymak
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder